RouwVrouw

Voel Bewust

Praktijk voor shiatsu en Bowen therapie

 

RouwVrouw

 

Afscheid nemen is zwaar, misschien wel de zwaarste taak waar we ooit voor komen te staan. Voor de stervende en de achterblijvers. Ook nu de kerk een kleinere rol speelt in veel mensenlevens is er nog altijd behoefte aan om dit op een spirituele en rituele wijze te beleven. Als RouwVrouw wil ik u bijstaan zodat de rouw ten volle geleefd kan worden.

 

In ons samenwerkingsverband De RouwVrouwen bieden Ellen Plompen en ik onze diensten aan als RouwVrouw. Wij hebben - ieder op eigen wijze - ruime ervaring in het begeleiden van mensen.

 

Als ‘ZielenVrouw’ wil ik de stervende en de nabestaanden een luisterend oor bieden. Erbij blijven als gevoelens en emoties stormachtig zijn. Rust en veiligheid creëren om overgave mogelijk te maken. Op rituele en creatieve wijze gevoelens en gebeurtenissen benoemen, markeren en eren zodat ze niet gebagatelliseerd of genegeerd worden. Ik werk graag met rituelen, stem en drum, symbolen en creatieve werkvormen.

In de module Rouwvrouw/Zielenman van Linda Wormhoudt ontvingen wij specifieke kennis over sterven, de dood en rouw vanuit een noord-west Europese sjamanistisch visie. Uitgangspunt hierbij is dat leven en dood cyclische processen zijn. Haar visie wordt verwoord in het boek Nevelvrouw.

 

Meer informatie vindt u op onze website De RouwVrouwen - rituele zorg bij sterven en rouw

Wij willen u van harte uitnodigen om een kijkje te nemen en ons te bellen of mailen met een verzoek, vragen of opmerkingen.