Felt Sense

Voel Bewust

Ritueel werk / Felt Sense

FELT SENSE


Geïnspireerd door de noodzaak om in harmonie te leven met de Aarde geef ik - onder de noemer Felt Sense - gebruikte kleding en stoffen een tweede leven als mooi en bruikbaar product. Vilten, weven en haken met stofrepen, en sashiko en boro (zichtbaar repareren door patchwork en borduren) zijn een paar van de technieken die ik gebruik.


Wil je een indruk krijgen van een van mijn projecten? Kijk dit Youtube filmpje
Met dank aan Ageda Venema van Elke Dag Groener - Inspiratie voor een duurzame leefstijl.


Sinds kort maak ik deel uit van Coöperatie OngeEikt, een samenwerkingsverband van ondernemers met duurzaamheid en inclusie als leidraad.

Bij de coöperatie inspireren en stimuleren ambachtslieden, ondernemers, dienstverleners en kunstenaars elkaar. Via WerkOntwikkelPlekken participeren en ondernemen mensen die willen onderzoeken hoe ze kunnen bijdragen aan de samenleving en daarbij hun talenten willen ontwikkelen. We bieden een samenwerkingsplek om te doen, vinden, groeien en beleven. Een plek waar iedereen welkom is om elkaar te ontmoeten, samen op te trekken en van betekenis te kunnen zijn.


In de MaakPlaats van Coöperatie OngeEikt hergebruiken wij kleding, stoffen, meubels en andere materialen waardoor deze een tweede leven krijgen als mooi en bruikbaar product.

De MaakPlaats wordt momenteel praktisch vormgegeven. Wij hebben een prachtplek gevonden aan het Koopmansplein in Assen. Binnenkort openen wij onze deuren!!


Volg ons op Facebook Coöperatie OngeEikt en Maakplaats OngeEikt